Contact & Route

Indien u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Zo mogelijk geven we u direct telefonisch een antwoord op uw vraag. Als het ingewikkelder wordt, zult u worden uitgenodigd voor bespreking van uw zaak.
U kunt uw vraag ook per mail zenden op info@adastra-advocaten.nl, maar u moet er dan wel rekening mee houden, dat er enige tijd over heen kan gaan voor u een antwoord heeft. Zet u er in dat geval altijd uw telefoonnummer bij.

Als u al een zaak bij Ad Astra Advocatuur heeft lopen, dan mag u ervan uitgaan, dat getracht wordt zoveel mogelijk uw vragen te beantwoorden voordat ze gesteld zijn. Hoort u enige tijd niets, dan is er geen nieuws. U hoeft zonder concrete aanleiding dan niet op te bellen om bijvoorbeeld te weten te kannen of er al een bericht binnen is. Wij houden u daarvan zonder meer op de hoogte.

Route

Het adres van Ad Astra Advocatuur is Korte Mare 14, 2312 NN Leiden. U vindt het kantoor op de hoek van de Korte Mare en de Lange Gracht (schuin tegenover supermarkt Dirk, waar u eventueel kunt parkeren).
Het kantoor ligt op ongeveer zeven minuten lopen vanaf het station. U komt er als u richting stad gaat, na de eerste brug linksaf gaat en vervolgens de weg blijft volgen. Het kantoor ligt ongeveer 300 meter voorbij molen De Valk.
Voor de deur stoppen diverse buslijnen van en naar Leiderdorp, Leimuiden, Oude Wetering, Leiden Station, Stevenshof. Uitstappen halte Korte Mare.

Vragen en contactformulier

Uw kunt eventueel contact opnemen met Ad Astra Advocatuur d.m.v. onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Stel hier uw vraag